OM OSS

Moonboon grundades 2019 av Marie, en tvåbarnsmamma från Köpenhamn, tillsammans med sin man Adam. Efter att hennes första son föddes insåg Marie snabbt att sömn var avgörande för att hon skulle kunna vara den mamma hon ville vara och hon fick helt enkelt inte tillräckligt med sömn. Det fanns inget entydigt svar på hur man får bra sömn och det som hade fungerat för hennes vänner och familj fungerade inte för henne och hennes son.

Så efter många sömnlösa nätter med försök att få sin son att sova bestämde sig Marie för att hitta en lösning som skulle förbättra hennes sons sömnkvalitet och vara en hjälpande hand till föräldrar genom att ta bort en del av bördan från deras axlar. Detta ledde till utvecklingen av Moonboon och födelsen av de första Moonboon hängvaggorna med motor, samt många fler timmar av god sömn för Marie, Adam och deras son.

"När jag grundade Moonboon var mitt mål att ge alla familjer samma chans att bli den lyckligaste och bästa versionen av sig själva som jag hade. Att få mer och bättre sömn var det första steget i den riktningen, vilket gjorde att jag kände mig mer utvilad och kunde njuta till fullo av varje vaken sekund med min son. Jag hoppas att våra produkter kan hjälpa dig att få samma upplevelse!"

Inte bara en hängvagga

utan en gemenskap

Över ett halvt decennium och +150 000 nöjda föräldrar senare har Moonboon fortfarande samma mål - att hjälpa spädbarn och barn att sova mer och bättre och därigenom stödja dig på din föräldraresa. Det är också därför det är viktigt för oss att alla våra produkter är säkra och utvecklade i nära samarbete med experter, är estetiska och representerar skandinavisk design. Dessutom är det viktigt för oss att vi producerar med respekt för miljön, eftersom allt vi på Moonboon gör är av största kärlek till de allra minsta.

Vi hoppas att du kan känna den kärleken i våra många produkter, mönster och artiklar.

SÄLJER I 60+ LÄNDER

Sedan 2019 har vi på Moonboon introducerat våra produkter för bättre sömn i över 60 länder över hela världen - och vi är inte klara än.

55+ ÅRS ERFARENHET

Det är viktigt för oss att alla våra produkter utvecklas tillsammans med experter. Därför arbetar vi med en rad experter från olika länder med över 55 års samlad erfarenhet.

 

40+ PRODUKTER FÖR MER SÖMN

Under årens lopp har vår produktportfölj vuxit till att omfatta mer än 40 olika produkter som ger ditt barn bästa möjliga sömnupplevelse.

TILLGÄNGLIG I +100 BUTIKER

För att ge dig den bästa upplevelsen finns våra produkter tillgängliga hos utvalda återförsäljare så att du kan interagera med dem på plats.

VÅRA PELARE

Säkerhet

Från dag 1 har vår högsta prioritet alltid varit våra produkters säkerhet, vilket är anledningen till att vi designar, utvecklar och testar dem i Danmark tillsammans med sömnexperter och ingenjörer. Vi utför noggranna tester och säkerställer att vi följer de högsta säkerhetsstandarderna och är stolta över vår GOTS-certifiering, som inte bara innebär att vi använder ekologiska material utan också att vi har ansvarsfulla produktionsmetoder.

Expertis

Som föräldrar förstår vi hur viktigt det är med kvalitet för våra barn, och därför lägger vi mycket tid på forskning och samarbetar med välrenommerade experter som barnsängskonsulter, barnmorskor, ingenjörer, barnläkare och många fler för att säkerställa högsta kvalitet på alla Moonboon-produkter.

Respekt för miljön

Att värna om miljön är av största vikt för oss. Våra produkter prioriterar naturliga material, t.ex. använder vi 100 % ekologisk bomull i alla våra textilprodukter, som våra hängvaggor. Som ett GOTS-certifierat företag är vi dedikerade till etiska metoder och använder naturliga, högkvalitativa material som producerats på ett ansvarsfullt sätt från början till slut.

Skandinavisk design

Vår vision för alla våra produkter är att de ska förkroppsliga de viktigaste dragen i skandinavisk design - en minimalistisk estetik, design som följer funktion, ärlighet i hantverket och uppmärksamhet på detaljer. Det är denna estetik som
definierar vår design på Moonboon och därför överför vi denna vision till vackra, tidlösa produkter som kännetecknas av en koppling till naturen.

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Vi har ett uppdrag att hjälpa spädbarn och barn att sova mer och bättre, en dröm i taget, och vi letar alltid efter smarta och ambitiösa personer som vill vara med oss på vår resa!