NÄR VI DELAR, HJÄLPER VI MILJÖN

Hos Moonboon stöttar vi en cirkulär ekonomi och vi gör det lätt och tryggt för alla småbarnsfamiljer att återanvända våra produkter.

HYRA OCH ÅTERKÖP

Om du vill behålla produkten kan du köpa den utan extra kostnad.

SOM NY

Vi städar professionellt och gör kvalitetstester.

SÄKERHETSTESTAD

Vi genomför säkerhetstester så att alla kan sova tryggt.

GARANTI

Vi garanterar full funktionalitet.

VARFÖR HYRA HOS MOONBOON?

MED HÄNSYN TILL MILJÖN

På Moonboon vill vi skydda och värna om miljön och är mycket stolta över vår GOTS-certifiering. Därför är våra produkter gjorda på högkvalitativa och, när det är möjligt, ekologiska material. Därav stödjer vi också en cirkulär ekonomi och vill göra det enkelt och säkert för alla småbarnsfamiljer att återanvända våra produkter.

När du hyr Moonboons produkter hyr du utrustning som redan har använts av andra familjer. Man delar på resurserna och på så sätt bidrar man till att värna om miljön. Det är också ett bra val för ekonomin - du hyra våra utrustningar för ett fast månadspris utan bindningar.

SÄKERHETSTEST OCH RENGÖRING

Säkerhet är en grundsten för Moonboons produkter och vi kompromissar inte med kvaliteten när det kommer till våra barn – inte ens när vi hyr ut begagnad utrustning. Därför testar vi alltid våra produkters säkerhet innan utrustningen går ut till en ny familj. Så alla kan sova tryggt.

Vi tvättar även den använda utrustningen och ser till att den är 100% ren, fri från bakterier och helt redo att användas igen. Produkterna är professionellt rengjorda, och alla element är kvalitetstestade och eventuellt utbytta innan de reser vidare till nästa familj.

ANVÄND UTRUSTNING MED GARANTI

När du hyr en begagnad produkt av oss täcks de av vår garanti. Det sliter på babyutrustning när den används, och det kan finnas lätta tecken på användning på produkterna. Skulle olyckan vara framme och du får en defekt eller skadad produkt, kontaktar du helt enkelt vår kundtjänst som kan hjälpa dig.

VALIGA FRÅGOR

ANVÄNDNING AV HYRPRODUKTERNA

LEVERERING OCH FRAKT

BETALNING OCH ÅNGERRÄTT

FEL OCH DEFEKTER

UPPSÄGNING OCH RETURNERING

HYRESVILLKOR