VÄLJ SÄKERHET

Du kompromissar aldrig med ditt barns säkerhet. Så det gör inte vi heller!

Som ett resultat av det växande intresset för funktionella sovprodukter, som hängvaggor, har vi sett ett ökat antal varumärken som säljer billiga standardprodukter som tyvärr kompromissar med säkerheten.

VI BRYR OSS

Moonboon är det enda företaget i branschen som är helt GOTS-certifierat, vilket är den högsta standarden inom ekologisk och hållbar textilproduktion.

TYST MOTOR MED APP

Utvecklad och designad i Danmark av erfarna ingenjörer och sömnexperter. Testad av säkerhetskonsulter från tredje part.

STABIL OCH SÄKER

Vårt stativ är certifierat enligt den högsta europeiska säkerhetsstandarden EN-1130:2019, vilket innebär att det inte kan välta.

Vaggmotor Connect från Moonboon

OM DET INTE ÄR SÄKERT SÅ SÄLJER VI DET INTE

Från dag ett bestämde sig Moonboon för att investera i kvalitetsmaterial och säkerhet. Det är därför vi har egna danska ingenjörer som utvecklar och övervakar produktionen. Produkterna säkerhetstestas av säkerhetskonsulter från tredje part (bland annat Consumer Lab Denmark) under hela produktutvecklingsfasen.

Detta säkerställer att produkterna följer och uppfyller de strikta europeiska säkerhetsstandarderna. Du vet alltid att din baby är i goda händer när du väljer Moonboon.

INGA BATTERIER OVANFÖR BARNET

Av säkerhetsskäl sätter Moonboon inte batterier i motorerna, eftersom batterier i sällsynta fall har visat sig kunna gå sönder och orsaka brand. Därför tycker vi på Moonboon inte att batterier hör hemma ovanför din bebis.

ÖKAD SÄKERHET

Speciellt konstruerad fjäder med säkerhetsrem för att förhindra skadliga olyckor vid fel på fjädern.

INGEN METALL-MOT-METALL

Som en extra försiktighetsåtgärd på Moonboons produkter används skyddande plastdelar på alla rörliga metalldelar. Moonboon använder också endast rostfritt stål av högsta kvalitet som inte kan kasta splitter.

Uthyrning av Classic Bundle - Hängvagga från Moonboon

VI ÄR ETT SÄKERT VAL

Moonboons bundles lever helt upp till den europeiska säkerhetsstandarden EN-1130.2019.

VARNING:

  • Köp inte hängkrokar eller metallkedjor i byggvaruhus. Det har tyvärr förekommit fall där spädbarn har fått metallsplitter i ögonen, men aldrig från en Moonboon-produkt.
  • Om du väljer att köpa delar från en tredjepartsleverantör ska du vara uppmärksam på vilket material/metallkvalitet som används och aldrig använda någon form av belagda produkter.