Vaggmotor 2.0

Marknadens tystaste vaggmotor

Vaggmotorn är en hjälpande hand för att hålla igång Hängvaggan, Tvillinghängvaggan eller Vaggans lugnande rörelser.

Tester utförda av en opartisk tredje part visar att Moonboons Vaggmotor 2.0 är 27 % tystare än andra kvalitetsmotorer. Vaggmotorn kan köra obegränsad och hastigheten kan anpassas för barnets behov.

Vaggmotor 2.0 kombinerar form och funktion och den skandinaviska stilen och de diskreta designförändringarna skapar ett estetiskt uttryck som passar in i alla hem.

logo
Den tystaste motorn

Upplev den tystaste vaggmotorn på marknaden – för ännu bättre sömn. Vi har gett Vaggmotor 2.0 en uppgradering och tester utförda av en opartisk tredje part visar att ljudnivån (dB) är 27 % lägre än andra kvalitetsmotorer på marknaden.

logo
Skonsammare rörelser

Vi har lyssnat på dig. Våra danska ingenjörer har uppdaterat Vaggmotorn så att den skapar ännu skonsammare rörelser och påverkar miljön mindre. Med ny obegränsad timerfunktion och justerbar hastighet för barnets behov.

logo
Om det inte är säkert säljer vi det inte

Vaggmotorn är designad och utvecklad i Danmark. Den har säkerhetstestats av våra danska ingenjörer och säkerhetskonsulter och testad mot den högsta europeiska säkerhetsstandarden.

highlighted image

hur fungerar Motor 2.0?

Vaggmotor 2.0 hjälper dig att hålla igång Hängvaggan, Tvillinghängvaggan eller Vaggan.

Anpassa tempot efter barnets vaggbehov och och ställ in timern för önskad körtid. Den lugnande vaggan hjälper ditt barn att lugna sig och sova bättre.

Så nu kan du säga adjö till långa, trötta armar och gungande steg över vardagsrumsgolvet med en kinkig bebis.

utforska

Välj säkerhet – För en trygg och säker sömn

På Moonboon kompromissar vi aldrig med ditt barns säkerhet och alla våra produkter säkerhetstestas kontinuerligt.

Moonboons CE-märkta Vaggmotor 2.0 är designad, utvecklad och säkerhetstestad i Danmark med danska produktdesigners och ingenjörer. Därför kan du vara helt säker på att använda Vaggmotorn när du vill skapa bättre och mer sömn för ditt barn.

* Av säkerhetsskäl är Motor 2.0 utrustad med en säkerhetsfunktion som automatiskt stoppar motorn efter 12 timmar.

RESPEKT FÖR MILJÖN

Den nya Vaggmotor 2.0 har fler funktioner för bättre funktionalitet och har färre komponenter med en önskan att minska avtrycket på miljön.

Med miljön i åtanke har våra danska produktingenjörer uppgraderat motorns mekanik avsevärt.

Resultatet är en motor med färre och ännu bättre komponenter än vår första Vaggmotor.

Det ger en skonsammare vagga, ökad stabilitet och ett mindre fotavtryck på miljön. Med hänsyn till ditt barn och för planeten.

FAQ