EN LÅNG HISTORIA KORT

Jag heter Marie. Tillsammans med min man Adam har jag startat Moonboon, som producerar babyutrustning i stilfulla, ekologiska och hållbara material.

Våra formgivningar är inspirerade av månen, natten, sömnen, drömmarna och äventyren. För oss är månen en symbol för sömnen medan Boon, som betyder välsignelse eller tur, inkapslar allt det goda i livet.

Jag fick inspiration till Moonboon när jag själv blev mamma och alla våra produkter är skapade med den största kärleken för de minsta. Det hoppas jag att du kan känna.

 HÅLLBARA PRODUKTER

Jag vill ta hand om miljön och därför är Moonboons produkter tillverkade av ekologiska och hållbara material. Madrassen i vår hängvagga är till exempel fylld med allergivänlig och naturlig kapok och alla våra textilier är ekologiska. Du kan därför alltid vara säker på att Moonboons produkter är naturliga och har producerats utan användning av kemikalier.

Det har gett oss den eftertraktade GOTS-certifieringen.

MOONBOON ÄR GOTS-CERTIFERADE

GOTS-certifieringen är inte bara din garanti för att allt är ekologiskt. Märkningen är också ett bevis på att vi utvecklar våra produkter under ansvarsfulla arbetsförhållanden.

Jag är stolt över det faktum att Moonboon uppfyller de många kriterier som krävs för att få GOTS-certifieringen. Det betyder att vi har hållbarheten i åtanke på alla nivåer – från beredning till produktion, förpackning, märkning, handel och frakt. För mig är det avgörande att Moonboon tar ansvar både socialt och miljömässigt.

UTVECKLING AV HÖG KVALITET

Från början har det varit centralt för mig att skapa produkter av hög kvalitet. Det är därför jag själv har lagt vikt vid att få vara en del av utvecklingen - från de första tankarna till den färdiga produkten. Detta är anledningen till att design, utveckling och testning sker i Danmark, genom ett nära samarbete med danska specialister. Bland annat har den danska designern Laura Faurschou utformat vaggmotorn i en vacker, skandinavisk design.

På så sätt kan jag vara säker på att ge dig högsta kvalitet varje gång du handlar utrustning från Moonboon till din bebis eller ditt barn.