Vi presenterar

Vaggan

Vi presenterar

Vaggan

En ny klassiker är född.

Moonboons vagga är en gamechanger inom området funktionella sömnprodukter, eftersom vaggan kombinerar möjligheten att sova på en plan och fast yta med de lugnande, vaggande fördelarna som är kända från hängvaggan.

highlighted image

VAGGA

Vaggan är designad för barn från 3 kg som du kan använda som ett komplement eller alternativ till hängvaggan och istället för en vanlig säng eller en vagga som står på golvet.

Vaggan är till för den designmedvetna familjen som vill söva sitt barn på ett plant underlag eller en stadig botten. Den långa liggdelen och den öppna designen är perfekt för barn som finner ro i att följa sin omgivning eller blir varma i hängvaggans omslutande trygghet.

köp

ESSENTIAL PAKETLÖSNING - VAGGA

Skapa den bästa sömnen för ditt barn med en GOTS-certifierad vagga med platt botten och en vaggmotor, som är den tystaste på marknaden. I vår Essential Paketlösning för Vaggan får du båda delarna till ett förmånligt paketpris, så att du kan komma igång.
highlighted image

CLASSIC PAKETLÖSNING - VAGGA

Den rymliga och GOTS-certifierade vaggan med platt botten, de mjuka rörelserna från vaggmotorn och det praktiska och snygga stativet 2.0. I Moonboons Classic Paketlösning för Vaggan får du alla tre delarna till ett förmånligt paketpris, så att du kan ge ditt barn den bästa sömnen.
highlighted image

Expertutlåtande


Jag kan ärligt talat inte se en enda anledning att använda en vanlig säng eller vagga som står på golvet.

- Mia Bernscherer Bjørnfort, Sömn- och Amningsvägledare

logo
Platt botten

Kombinerar ett fast underlag med de lugnande, vaggande rörelserna som är kända från Moonboons hängvagga. Ersätter behovet av en säng eller vagga som står på golvet.

logo
Utvecklad av sömnexperter

Uppfyller de högsta europeiska säkerhetsstandarderna och har utvecklats i samarbete med sömnexperter. GOTS-certifierad med omtanke för miljön.

logo
Lång liggdel

Den långa liggdelen gör att vaggan är större och öppnare än hängvaggan, vilket några barn föredrar eller behöver för att komma till ro.

Hur fungerar Vaggan?

Vaggan är designad för att passa Moonboons fjäder- och vaggmotorsystem samt Stativ 2.0.

Vaggans lugna rörelser – upp och ner – påminner om tiden i mammans mage, kombinerat med fördelarna med en plan och fast yta. Det skapar en lugn och avkopplande atmosfär som får de små att överlämna sig till sömnen.

Vaggan är en livräddare för föräldrar som vill ge sina barn mer lugn och bättre sömn, då den frigör tid som annars skulle ha gå åt till att hoppa på en yogaboll, vagga barnet i famnen eller liknande.

    Vaggan är till för:
  • barn som har det bättre i en öppen vagga än i hängvaggans omslutande trygghet
  • barn som finner ro i de välgörande gungrörelserna
  • det nyfikna barnet som finner ro i att följa omgivningen
  • barn med en god inre värme som lätt blir varma

Den är även lämplig för barn med särskilda behov som inte är kompatibla med hängvaggans krökning, men där föräldrarna vill ge barnet fördelarna med gungrörelserna. Det kan till exempel vara fallet om barnet har höftskena.

highlighted image

Varför välja Vaggan?

- Lugnande effekt
- Utvecklad av experter
- Kombinerar platt botten och vaggande rörelser
- Lång liggdel
- Lugnande effekt för mer och bättre sömn
- GOTS-certifierad med omtanke för miljön
Visa Produktdetaljer

Ska jag välja en Vagga eller Hängvagga?

Vaggan är större och öppnare än hängvaggan, vilket vissa barn föredrar. Den gör det möjligt att söva barnet på en plan botten eller en fast yta och täcker samtidigt barnets behov av de välgörande gungrörelser som hängvaggan är känd för.

Vaggan passar även för barn med särskilda behov som inte är kompatibla med hängvaggans krökning, men där föräldrarna vill ge barnet fördelarna med gungrörelserna.

Liggdelen är längre på Moonboons vagga än på hängvaggan, vilket ger barnet mer utrymme. Förutom de uppenbara fördelarna med en platt botten, utökar vaggan även användningen av stativet och vaggmotorn.

30 dagar Sömngaranti

Prova gärna vaggan och paketlösningen för vaggan i 30 dagar innan du bestämmer dig. Vi har gett dig lite längre betänketid – eftersom det är viktigt att göra rätt val.

Läs mer om vår sömngaranti

RESPEKT FÖR MILJÖN

Den GOTS-certifierade vaggan är utvecklad av ekologiska och återvinningsbara material som tar hänsyn till miljön. GOTS-certifieringen är din garanti för att den ekologiska bomull som används till produkten uppfyller de allra högsta standarderna för produktion av bomull – ända från odlingen av bomullen till de färdiga produkterna. Du kan använda vaggan med sinnesfrid, eftersom den är tillverkad utan användning av skadliga kemikalier eller bekämpningsmedel.

SKANDINAVISK DESIGN

Vaggan har den ikoniska Moonboon-designen. En stilren och skandinavisk design som passar in i varje hem. Den rena och dämpade designen sveper stilfullt in de tekniska detaljerna, så att produkten inte sticker ut eller tar estetisk plats i ditt hem.

Moonboons vagga är klädd med 100% ekologisk och GOTS-certifierad bomull av hög kvalitet. Bomullen tvättas i loppfröskal, vilket ger en mjuk och naturlig look. Vaggans sidor är quiltade i det välkända harlekin-diamantmönstret, som för tankarna till Moonboons amningskuddar och babyfiltar.

Vaggan är också förtvättad, så att du inte behöver göra det.

PRODUKTSÄKERHET

Inget är säkert nog när det kommer till våra små, och på Moonboon går vi steget längre än resten av marknaden för att kunna förse dig med så säkra produkter som möjligt. Därför har Moonboons vagga utvecklats i nära samarbete med experter och följer den europeiska säkerhetsstandard EN 1130:2019.

FAQ