VÄLJ SÄKERHET 

Du kompromissar aldrig med ditt barns säkerhet. Det gör inte vi heller!

Som ett resultat av det växande intresset för funktionella sömnprodukter, som hängvaggor, har vi sett ett ökande antal varumärken som säljer lågprisprodukter som tyvärr äventyrar säkerheten.

Den hårda verkligheten är att säkra kvalitetsprodukter är dyra att producera. Det är därför kvalitet, säkerhet och lågt pris inte går hand i hand.

KOM IHÅG...

Det är viktigt att alltid vara tydlig med följande frågor innan du köper sömnprodukter till dina barn:

  • Är produkterna designade och utvecklade?
  • Följer produkten de europeiska säkerhetsstandarderna, såsom EN-1130:2019?
  • Är produkterna GOTS-certifierade?
  • Hur håller ni era priser så låga?

Om det inte är säkert så kommer vi inte sälja det

Från dag ett beslutade Moonboon att investera i kvalitetsmaterial och säkerhet. Det är därför vi har danska ingenjörer in-house som utvecklar och övervakar produktionen. Produkterna är säkerhetstestade av tredjeparts säkerhetskonsulter (till exempel Consumer Lab Denmark) under hela produktutvecklingsfasen. Det säkerställer att produkterna följer och håller sig till de strikta europeiska säkerhetsstandarderna. Du vet att ditt barn alltid är i goda händer när du väljer Moonboon.

För att göra det enkelt för dig har vi listat de viktigaste säkerhetsfunktionerna att hålla utkik efter vad gäller hängvaggor, stativ och motorer.

DET SÄKRASTE VALET

Alla våra paketlösningar uppfyller den högsta europeiska säkerhetsstandarden EN 1130:2019.

ADVARSEL:
  • Köp inte upphängningskrokar eller metallkedjor i byggvaruhus eller järnaffär. Det har tyvärr förekommit fall där bebisar har fått metallsplitter i ögonen, men aldrig från en Moonboon-produkt.
  • Om du bestämmer dig för att köpa delar från en tredjepartsleverantör, var uppmärksam på vilket material/metallkvalitet som används. Och använd aldrig en produkt med beläggning av något slag.