En sak är den smala och stilrena designen. En annan är att vårt stativ till hängvaggan är det enda som är tillräckligt högt för både hängvagga och motor, utan att kompromissa med säkerheten. Vårt team av specialister har utvecklat en säkerhetstråd till fjädern som fångar barnet om fjädern skulle gå sönder. Det är sådana små saker som gör mig trygg. Känner inte du likadant?

Jag har prioriterat att stativet måste vara lätt att transportera. Detta eftersom det är skönt att kunna ta med det i farten när jag åker till sommarhuset med vännerna eller besöker mina föräldrar. Stativets tre ben är formade i smala, runda profiler som snabbt kan skruvas loss och packas ihop. Den lätta strukturen ger ett enkelt utseende som är både snyggt och tidlöst.

Vårt stativ är utvecklat och designat i Danmark och det går tydligt att se i de skandinaviska funktionerna. Du hittar den i två olika färger, kolgrå och benvit. På båda modellerna är toppen gjord i valnötsträ, så att den matchar tvärpinnen på hängvaggan.


Läs 
användarmanualen grundligt innan du använder den. Om du har ytterligare frågor kan du läsa våra vanliga FAQ.