Jag kan tänka mig att du helst undviker att ha för många hål i taket. Om jag har rätt, kommer du att få användning för dörrklämman, som du fäster på dörrkarmen och hänger upp hängvaggan i. Det är riktigt enkelt, men du ska inte underskatta hur mycket effekt den lilla saken kan ha. Särskilt inte med en nyfödd i familjen.

När jag blev mamma insåg jag snabbt att jag ville ha min son nära mig. Därför behövde jag också kunna flytta hängvaggan. Lösningen var en dörrklämma, för med den kunde jag flytta honom till de rum jag befann mig i – även när han sov. På så sätt kunde jag både ta en liten promenad i trädgården eller laga mat i köket och samtidigt hålla ett öga på min son.

Dörrklämman gör det superlätt att ta med hängvaggan hem till vänner och familj eller varför inte ta med den på semestern? Hängvaggan levereras i en tygpåse så att du enkelt kan packa ner den, ta med dig den och använda som resesäng. Den väger nämligen knappt någonting.

Avslutningsvis bör jag säga att alla dörrkarmar är olika. Det betyder att jag inte kan garantera att alla dörrkarmar är tillräckligt höga nog för att hängvaggan ska kunna hänga korrekt när motorn är inkopplad. Om du vill ha en flyttbar lösning där både motorn och hängvaggan kan hänga, skulle jag rekommendera dig att titta närmare på vårt stativ.

Läs användarmanualen grundligt innan du använder den. Om du har ytterligare frågor kan du läsa våra vanliga FAQ.