Fjäder för Hängvagga som passar barn som väger 3-12 kg.

De flesta barn gillar att bli vaggade och särskilt nyfödda bebisar har lätt för att falla till ro i en hängvagga. Inuti det mjuka tyget förtätas ljuden, närheten intensifieras och de gungande rörelserna påminner om tiden i livmodern. Det gör det enkelt för de små att somna sött i vaggan sin.

Min egen son var tvungen att vaggas till sömns. Oavsett vilken tid på dygnet han sov, växlade jag mellan att hoppa på en yogaboll eller gunga honom i mina armar medan jag studsade i hela kroppen. Jag fick ont i både rygg och ländrygg, men det allra värsta var frustrationen! Jag blev frustrerad över att han inte ville sova, så när jag blev rekommenderad en hängvagga tog jag chansen direkt. Och vet du vad som hände? Han somnade – naturligtvis – på en gång.

Jag bestämde mig för att utveckla en hängvagga som kunde avlasta alla oss föräldrar till barn som behöver vaggas. Jag har lagt ner extra mycket energi på att skapa en ergonomisk och säker vagga som stöder utvecklingen av barnets ryggrad.

Personligen blev jag en bättre mamma när jag fick en hängvagga till min son. Det gav mig de pauser jag behövde för att kunna sova när han sov, vilket gjorde att jag fick tillbaka min energi och orkade vara den mamma jag allra helst ville vara.

Jag hoppas att vår hängvagga kan göra detsamma för dig.

Hängvaggan är 90 centimeter lång.

En hängvagga är inte lämplig för barn som själva kan sitta upp eller vända sig på mage. Vi rekommenderar alltid att du läser bruksanvisningen före användning.