Det ser så lätt ut när föräldrar med många års erfarenhet i ett ögonblick knyter bärsjalen och sätter i barnet. Våra bärsjalar är superlätta att knyta - och det kan dessutom göras i förväg, så att det blir lätt för dig att få barnet att sitta bra och att den lilla nacken får bra stöd. Du kan också enkelt ta upp barnet flera gånger utan att behöva knyta om på nytt.


Jag har designat våra bärsjalar i 5 färger och har valt att producera dem i en ekologisk bomullsblandning, vilket gör dem väldigt lätta och skapar en perfekt balans mellan stretch och fasthet. Den lilla detaljen med blixtlåsfickan i ena änden av sjalen är jag också rätt nöjd med. Det finns precis tillräckligt med utrymme för napp, bankkort eller mobilen, som jag alltid har med mig när jag går utanför dörren.


Bärsjalarna är gjorda för nyfödda bebisar, där hud-mot-hud är så avgörande. Du kan bära ett barn upp till 10 kg och bärsjalen är därför praktisk under barnets första månader. Om du fastnat för att använda bärsjal, rekommenderar vi att du byter till en bärsele efter det.


Du hittar våra bärsjalar i två storlekar. Storlek XS/S är 4,3 meter och M/L är 4,8 meter.