Idéen till Moonboon

Idéen till Moonboon uppstod när vår son var nyfödd. När jag hade svårt att få honom att sova på dagtid blev jag rekommenderad att köpa en hängvagga.

Hängvaggan hjälpte och vår son somnade mycket fortare. Det var bara ett problem; när vaggan slutade att gunga vaknade även min son.

Jag tog därför kontakt med ett danskt ingenjörsföretag som hjälpte mig att utveckla Moonboon-motorn så att vaggan kunde gunga av sig själv. Nu kunde jag ta hand om andra göromål medan vår bebis sov tryggt.

Under processen med att utveckla motorn började jag att tänka på de hängvaggor som fanns på marknaden. Jag tyckte att det saknades en modell i allergivänligt material. Det fick mig att ta beslutet att själv ta fram en hängvagga.

Vi är måna om miljön och därför använder Moonboon enbart ekologiska material till vår hängvagga. Madrassen är fylld med det allergivänliga och naturliga materialet kapok.

Inspirationen till Moonboon uppkom genom kärleken till mitt barn och från mig själv som nybliven mamma. Jag hoppas att din bebis kommer att sova lika gott som min son har gjort – och fortfarande gör.

Tack för att du läser.

Jag heter Marie. Jag är mamma och skapare av Moonboon.

Här på Moonboon skapar vi ekologisk och hållbar babyutrustning. Skapad med omsorg för spädbarn och trygga nätter.

Se vår babyutrustning här.

Om du en dag behöver t.ex. en hängvagga eller en vaggmotor, så hoppas jag att vi ses här på Moonboon igen.

Under tiden kan du gärna läsa mer om oss här samt följa Moonboon på Facebook och Instagram.