Fjäder till hängvagga

Fjädern från Moonboon är specialdesignad för att även kunna vagga nyfödda.

Eftersom fjädern är extra mjuk behövs det inte mycket vikt innan fjädern börjar röra sig. Det innebär att fjädern även kan vagga helt nyfödda bebisar och att du inte behöver vänta tills barnet väger 5 – 6 kilo innan fjädern börjar vagga bebisen.

Vår fjäder till hängvaggan är säkerhetstestad för att kunna bära upp till 15 kilo, som är den vikt som de flesta barn väger i 1,5-2 års åldern. Fjädern är noggrant testad för att avge en välbalanserad rörelse som stödjer barnets ryggrad.

Att bli vaggad och röra på sig är viktigt för bebisars utveckling. Balansorganet, som sitter i innerörat, stimuleras när barnet blir vaggat. Rörelserna fångas upp av hjärnan och på så sätt utvecklas såväl balans som motorik hos ditt barn. Därför är det även viktigt att du har rätt fjäder i hängvaggan så att ditt barn även kan vaggas i en långsam takt. 

På Moonboon har vi utvecklat en egen motor som får fjädern att automatiskt gunga upp och ner. Motorn kan ställas in för att vagga i precis den takt som du önskar och kan vagga i ett mycket långsamt tempo. Om din bebis har en tendens att sova oroligt kan du ställa in vaggan till ett långsamt tempo medan bebisen sover och därmed säkerställa en lugn sömn. Motorn i hängvaggan har även en inbyggd timer som kan ställas in för automatisk vaggning i upp till tre timmar. Med motorn kan din bebis ligga och bli tryggt vaggad medan du får händerna fria till andra sysslor.

Tack för att du läser.

Jag heter Marie. Jag är mamma och skapare av Moonboon.

Här på Moonboon skapar vi ekologisk och hållbar babyutrustning. Skapad med omsorg för spädbarn och trygga nätter.

Se vår babyutrustning här.

Om du en dag behöver t.ex. en hängvagga eller en vaggmotor, så hoppas jag att vi ses här på Moonboon igen.

Under tiden kan du gärna läsa mer om oss här samt följa Moonboon på Facebook och Instagram.