Egenutvecklad hängvagga

Vi har tagit fram en helt unik fjäder till hängvaggan, en fjäder som är lite bättre än de övriga som finns på marknaden.

Bebisar – särskilt spädbarn – vaknar med jämna mellanrum under nattens gång och det kan finnas flera olika orsaker till att de gör det. Barnet kan vakna för att det är en ny tand på väg upp, för att barnet har drömt en mardröm, har en blöt blöja, är sjukt eller helt enkelt bara är hungrigt och behöver ammas. Men det kan även handla om att barnet behöver ligga på ett annat sätt för att han eller hon ska komma till ro och falla i sömn.

Prova vår egenutvecklade hängvagga

På Moonboon har vi utvecklat en egen och unik modell av hängvagga. Vår hängvagga är framtagen och formgiven med fokus på att barn ska somna på det mest behagliga och lugnaste sättet. Därför har våra hängvaggor en design som stimulerar barnets balans. Det innebär att barnets motoriska färdigheter utvecklas mer genom att de ligger i hängvaggan.

Det är helt naturligt för barn att befinna sig i en hängvagga när det är dags för en sovstund eller dags för nattsömn. Det finns två anledningar till det och den första är att hängvaggans gungande rörelser påminner om tiden när barnet låg i livmodern. Det gör att barnet upplever hängvaggan som en behaglig och trygg plats att sova på. Den andra anledningen är att hängvaggan är designad på ett sådant sätt att den stödjer barnets ryggrad på ett naturligt och ergonomiskt riktigt sätt. 

Motor till hängvaggan

Många bebisar vaknar så fort hängvaggan slutar att gunga. Därför har vi utvecklat en motor till hängvaggan som gör att den gungar automatiskt. Motorn kan ställas in så att den vaggar i precis den hastighet som du önskar och det gör att den även kan vagga i ett mycket lugnt tempo. Om din bebis har en tendens att sova oroligt kan du ställa in hängvaggans motor i en långsam takt för att säkerställa att barnet sover lugnt. Motorn till hängvaggan har även en inbyggd timer som går att ställa in så att vaggan gungar automatiskt i upp till tre timmar. Den lilla motorn ger dig fria händer att göra något annat medan bebisen sover; du kan ta en tupplur, ta hand om tvätten eller något annat.

Tack för att du läser.

Jag heter Marie. Jag är mamma och skapare av Moonboon.

Här på Moonboon skapar vi ekologisk och hållbar babyutrustning. Skapad med omsorg för spädbarn och trygga nätter.

Se vår babyutrustning här.

Om du en dag behöver t.ex. en hängvagga eller en vaggmotor, så hoppas jag att vi ses här på Moonboon igen.

Under tiden kan du gärna läsa mer om oss här samt följa Moonboon på Facebook och Instagram.